Парфюмът казва много за вашата личност | Женски свят

Парфюмът казва много за вашата личност

JenskiSviat
парфюм

Кой е любимият ти аромат?

Един човек може да е влюбен в аромата на скъп парфюм, но друг не може да го понася. Не всеки харесва едни и същи аромати, всеки човек има лични предпочитания. Не е изненадващо, че вашият парфюм говори много за вашата личност. Поставихме няколко базови нотки на аромати, които отговарят на различни черти от характера на човек. Кой от тях е твоят аромат?

Цитрусови аромати

Вие сте човек, който обича да поема лидерство? Приятелите и семейството вероятно биха ви описали като човек, който е решителен и понякога дори лидер? Вероятно има голям шанс да харесате парфюми с цитрусови нюанси. Цитрусовите аромати представляват амбициозни и силни хора. 

Аромат на роза

Обмисляте ли всички възможни варианти, преди да вземете окончателно решение? Вероятно вие сте човек, който е чувствителен, грижовен и състрадателен. Вие сте човек, който винаги е внимателен към другите, поради което аромат на рози е чудесен за вас. Ароматът на розите е представител на нежни хора. 

Аромат на лавандула

Социалните хора обикновено предпочитат аромата на лавандула. Лесно се разбирате с приятелите и семейството, които винаги се радват да се събирате с вас за прекрасен обяд или вечеря. Хората, които предпочитат лавандуловите аромати винаги са приятелски настроени и проявяват искрен интерес към околните. Те ценят приятелствата и винаги знаят как да развеселят някого, след като са имали гаден ден. 

Прочетете още: 5-те най-добри съвета за здрави зъби и венци

ajax loader

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Ето какво си хапва Виктория Бекъм за сияйна кожа

Виктория дължи сияйната си кожа на специален хранителен режим Независимо дали става въпрос за скъп крем – който вероятно никога не бихме могли да си позволим – или за специфичен хранителен режим, просто искаме да знаем откъде идва тази сияйна кожа и как можем да постигнем същите резултати . Виктория Бекъм наскоро сподели […]
виктория-бекъм