Ето какво си хапва Виктория Бекъм за сияйна кожа | Женски свят

Ето какво си хапва Виктория Бекъм за сияйна кожа

JenskiSviat
виктория-бекъм

Виктория дължи сияйната си кожа на специален хранителен режим

Независимо дали става въпрос за скъп крем – който вероятно никога не бихме могли да си позволим – или за специфичен хранителен режим, просто искаме да знаем откъде идва тази сияйна кожа и как можем да постигнем същите резултати . Виктория Бекъм наскоро сподели своите специални тайни за красота, базирани на собствената й линия за красота Victoria Beckham Beauty . 

Сияйна кожа

За да получи сияйна кожа, бившата Spice Girl изяжда от три до четири плода авокадо на ден. Самата г-жа Бекъм сподели тази тайна по време на интервю за The Telegraph . Защо да консумирате толкова много авокадо? За да получите достатъчно здравословни мазнини. Според Виктория това е от съществено значение за сияйна кожа. „Трябваше да потърся правилния начин, за сияйна кожа. За мен е достатъчно да приемам здравословни мазнини. “ Споделя още тя.

Колкото е възможно по-свежа

Според Виктория не е важно да изглеждате възможно по-млади . Да изглеждаш, колкото е възможно по-свеж е по-важно . „За мен по-важно е да изглеждаш възможно най-добре, а не да изглеждаш по-млада. Никой не е перфектен, със сигурност не съм и аз “, казва тя в интервюто.

Околен свят

Знаем, че всички искаме перфектна кожа като Виктория. Има обаче много критики относно нейните хранителни навици с авокадо. Този плод, от които Виктория яде три или четири на ден – не са много полезни за околната среда. Според Холандския хранителен център, за 1 килограм авокадо са нужни до две хиляди литра вода, за растежа. 

Модна линия

Виктория не е загрижена само за кожата си, също така тя е фокусирана върху целия си външен вид. Всъщност тя има собствена модна линия. Първоначално съпругата на Дейвид Бекъм не беше взета на сериозно, но нейната модна линия надмина всякакви съмнения относно дългото й, съществуваща вече 11 години. И то с успех! Нейните дизайни са много популярни, а Виктория се смята за добър моден дизайнер. 

Снимка: Instagram

Може да ви хареса още: 12 от най-красивите жени за всички времена

ajax loader

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Защита на кожата през лятото

Лятото е на прага ни. Слънчевите дни, макар да не са толкова слънчеви в началото на юни тази година, ни нашепват приказки за море, плаж и вълни. О, да, релакс. Най-сетне да си отпочинем от трудностите на студената зима и да се насладим на топлите слънчеви лъчи, които ще ни […]
защита-на-кожата-през-лятото