Ревю на продукти

Идваме при вас с добра новина – предложение за съвместна работа, която ще изведе бизнеса ви на по-широк пазар. Желаем да ви представим своята нова услуга „Ревю на продукти“. Популярната в чужбина услуга набира известност и у нас, като много големи брандове и онлайн магазини, включително Амазон, работят по тази система.

Ние сме електронно списание jenskisviat.com и разполагаме с голяма читателска база, до която вие ще се сдобиете с достъп, ако изберете нашата услуга. Какво точно предлагаме? Е, осигуряваме написване на статия от нас по ваше задание. Тоест, ако предлагате нова преса за коса, ние ще напишем статия за вас и ще представим артикула, който искате да изведете на пазара. Ще поставим линк към вашия продукт в онлайн магазина ви, ще сложим снимки и други детайли.

Можем също да работим с ваша статия – тоест, вие приготвяте статията предварително, а ние я качваме на нашия сайт, за да наберете аудитория от потенциални клиенти.

Защо да изберете нас?

Ние сме в новинарския поток на Google News и UpDay News. Разполагаме с широка клиентска база, която редовно чете статиите ни, посещава сайта ни и взаимодейства със съдържанието му. Благодарение на статията, в която ще предложим продукта ви, ще въздействате върху голяма група потенциални клиенти, които да привлечете към онлайн магазина си, за да генерирате повече приходи. С нас ще излезете на нов пазар и ще популяризирате продуктите си.

Статиите, с които ще предложим продукта ви, ще са професионално написани и ще повлияят позитивно на целевата аудитория. Нашите квалифицирани автори ще положат всички усилия да гарантират ефективни информативни ревюта, които да ангажират клиенти и да изградят доверие в онлайн магазина или бранда ви.

Ползите от такъв вид услуга

Благодарение на услугата „Ревю на продукт“ ще изградите доверие към вашия бранд или магазин в клиентите. Ще достигнете по-голяма целева аудитория и ще генерирате повече трафик и приходи. Така представяте информация за своите продукти на клиентите, като не е нужно да таргетирате всеки поотделно, а достигате до голям брой читатели наведнъж.

Малко за jenskisviat.com

Женски свят е електронно списание, което е насочено към модерните жени. Осигуряваме уникално съдържание, което е практично и информативно. Насочени сме към нуждите на съвременните жени, като се адаптираме и към настроенията на дамите. Публикациите ни са свързани със здравето, красотата, дома и децата, а също и с новини за света на хайлайфа.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist