За сайта

книги-за-сайта

Електронно списание за всяка модерна жена. Тук ще намерите полезни и интересни статии.

Ние представяме на нашите читатели винаги уникално и ново съдържание.

Всички топ женски сайтове показват начин на живот и се опитват да покрият всичко за всички, но като жени, ние сме многопластови с уникални нужди и интереси – и ние заслужаваме медии, които признават нашите интереси. Ето затова и ние създадохме за Вас уникално електронно женско списание, което да покри всички интереси, които може да има една модерна жена.

Електронното дамско списание – JenskiSviat.com е създаден през 2020 година. Неговата насоченост е към интелигентната, елегантната, амбициозна, любознателна, предприемчива, красива и нежна дама, домакиня, майка и професионалист!

JenskiSviat.com има за цел да предлага качествени и практични публикации, на достъпен език, по интерактивен начин. Всички публикации са 100% безплатно достъпни за читателите на сайта, за да могат те да се обогатяват, развиват и разнообразяват в така напрегнатото ежедневие.

Сайтът JenskiSviat.com е за жената с усет към стилното и красивото! Платформата отговаря на нуждите и настроенията на съвременната жена – предлага информация свързана с красотата, здравето, домашния уют и децата. Но също така няма да пропуснем да Ви държим в течение, какво се случва с родните и световни звезди от хайлайфа.

Нашият екип се стреми да предлага на своите читатели, винаги актуално и интересно съдържание.

Надяваме се, че времето прекарано на сайта ще Ви бъде полезно. Oтворени за нови предложения и идеи, които може да споделите с нас и нашите читатели.

Желаем на всички посетители на сайта www.jenskisviat.com приятно изживяване.

Очакваме с нетърпение Вашето мнение и коментари, независимо от това дали те са добри или лоши. Ние ще обърнем внимание на всяка критика или предложение, и ще предприемем необходимото.

Ако имате предложения за развитието на сайта, не се колебайте да ги споделите с нас чрез формата за контакт.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist