Фенове към Андреа: "На тези снимки и майка ти няма да те познае!"(ВИЖ ТУК) | Женски свят

Фенове към Андреа: „На тези снимки и майка ти няма да те познае!“(ВИЖ ТУК)

JenskiSviat
андреа

Изпълнителката на „Дай ми всичко“ за пореден път възмути феновете си до краен предел в Инстаграм. Че използва фотошоп знаят дори тези, които не се интересуват от лекия жанр, но последно време певицата меко казано прекалява.

Андреа не е показвала от години необработени с фотошоп снимки в социалните мрежи, но на последните й горещи кадри сякаш виждаме различни жени.

 Почитателите й не успяха да се сдържат да не я критикуват остро по този повод: „На тези снимки и майка ти няма да те познае!“; „Харесвам те като изпълнител, но на живо нямаш нищо общо със снимките. Съвет: просто недей да ги обработваш толкова. Харесвай се каквато си“; Андреа, сложи си снимки от интервютата по телевизията. Много по-естествена си там“; „Олеква ли ти като се видиш толкова обработена на снимката? Смисъл до такава степен, че дори и ти да не можем да се познаеш?“.

андреа3

Бившата приятелка на Кубрат Пулев има слабост да се „преобразява“ на фотосите си и не се впечатлява от критиките на почитателите си. Тя обработва дори общи снимки с други известни личности – нещо, което преди време предизвика лавина от коментари в социалните мрежи. Необработеният кадър бе публикуван на друга страница във Фейсбук и ясно показа колко голяма е разликата с фотоса на русата дива.

Освен това, Андреа се показва и от време на време по участия, светски събития и интервюта по телевизията. С това тя още повече разпалва страстите в Инстаграм, а мнозина се забавляват на неин гръб. Почти няма снимка, на която да няма негативни коментари за използването на фотошоп.

Истината е, че Андреа е красива жена и би се харесала повече на хората, които наистина й симпатизират, ако не се „криеше“ зад изкуствени пози и кадри. Самият Кубрат Пулев е споделял, че е против провокативните й снимки и тя просто няма нужда от тях. Но щом дори неговото мнение не повлия на тази й слабост, вероятно никой не е в състояние да я откаже да се разголва до такава степен и да използва толкова много фотошоп.

Всички помним певицата от зората на нейната кариера и няма как да не признаем, че изглеждаше фантастично. Да, през последните години в резултат на здравословни проблеми тя видимо напълня, но дори това не е повод да филтрира толкова грубо фотосите си.

андреа2

Най-големите й почитатели вероятно не спират да се надяват, че един ден тя действително ще се откаже от фотошопа и ще се покаже на света такава, каквато се вижда и в огледалото. Не е изключено това да й даде по-голяма популярност от сегашната.

Обработените и изкуствени снимки вече не впечатляват никого, но за сметка на това пък предизвикват негативни коментари. Поради тази причина много от популярните изпълнителки от лекия жанр се показват от време на време без грим и без филтри. И това им носи допълнителни дивиденти.

Дали някой ден Андреа наистина ще ни покаже как изглежда без намесата на фотошоп, няма как да знаем. Остава ни да се надяваме да не виждаме различни лица на всяка снимка.

По статията работи Петя Ангелова

Снимки: инстаграм

Може да ви хареса още: Камелия на седмото небе от щастие с новия си нос, феновете недоволстват

ajax loader

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Той ви обича, но не иска да живеете заедно: Ето как да му въздействате!

Срещнали сте страхотен мъж и всичко до този момент е перфектно? Разбирате се идеално, срещите ви са вълнуващи и нямате търпение да се озовете в прегръдките му? Единственото нещо, което не ви дава мира, е, че все още живеете като гаджета? Той ви обича, вие го обичате, но все още […]
обич-мъж-жена