Камелия на седмото небе от щастие с новия си нос, феновете недоволстват | Женски свят

Камелия на седмото небе от щастие с новия си нос, феновете недоволстват

JenskiSviat
камелия

Камелия е поредната певица, която посегна на носа си в стремежа си за по-красива визия. Ветеранката в поп фолка изглеждаше прекрасно и без корекцията, но по всичко изглежда, че промяната й дава нов прилив на самочувствие.

Изпълнителката на „Луда по тебе“ се похвали още преди седмици с новото си носле и напук на недоброжелателните коментари не спря да качва селфита в социалните мрежи. След бурната реакция на феновете на Преслава по същия повод, сценарият се повтори и с русото изкушение.

Камелия обаче не се впечатлява особено от негативните изказвания, че е направила голяма грешка и преди е била по-красива и категорично показва своето задоволство от естетическата промяна.

камелия-преди-и-след

„Защо, защо, защо? Беше останала единствената естествено красива певица в този жанр“; „Жалко, беше красива с нормален нос“; „Много си различна, определено преди те харесвах повече!“; „Естественият ти нос беше част от твоя чар и харизма! Винаги си била пример за поддържана и красива жена. Точно от тази интервенция нямаше нужда“ – пишат феновете на певицата в Инстаграм.

Камелия обаче нито реагира остро, нито се впечатлява от мнението на почитателите си и просто им отговаря със закачливи емотиконки. В крайна сметка най-важното е, че тя се харесва и не можем да не отбележим факта – изглежда видимо подмладена. За визията й могат с право да й завиждат доста по-младите й колежки.

Действително по-голямата част от изпълнителките от лекия жанр са с коригирани носове. Съвсем нормално е това да води до известна прилика между тях, особено ако са оперирани при един и същ пластичен хирург. По този повод част от коментарите на потребителите в интернет акцентират върху приликата на Камелия и Емилия в профил.

За Преслава пък сравненията са с носа на Галена, така че корекцията на едната певица прави безплатна реклама на другата – шегуват се зевзеци в социалните мрежи. И докато звездните имена на поп фолка се надпреварват коя ще си направи повече пластични операции , феновете им живо се забавляват.

Що се отнася до Камелия, певицата демонстрира прекрасно настроение и не спира да показва любовта си към Цвети. По повод рождения му ден, тя написа в Инстаграм: „Честит рожден ден, Цвети! Обичам те. Обичам теб, обичам всичко в теб – очите, усмивката ти, присъствието, ума ти. Желая ти здраве и дълъг и щастлив живот. Ти си моето Пипко.“

ками

Камелия и Цветин са една от малкото изключително сплотени двойки в публичното пространство. Певицата показа силната си подкрепа и по време на боледуването му от коронавирус миналата година. Цветин бе приет в болница след усложнения от вируса, но се пребори успешно. Самата тя коментира след изписването му, че положението не е било толкова сериозно, колкото са твърдели медиите.

След трудните моменти през 2020 г. днес Камелия гледа оптимистично напред и не се притеснява за бъдещето си. Още преди пандемията певицата призна, че си е мислила какво би станало, ако се наложи да не работи една година. И макар всички изпълнители от поп фолка да бяха засегнати от сложната обстановка, Камелия не показва да се тревожи за кариерата си.

Снимки: Instagram

По статията работи Петя Ангелова

Може да ви хареса още: Джулиана Гани се стопи, призна колко тежи

ajax loader

Споделете тази статия с вашите приятели!
Следваща публикация

Предизвикателството да си майка на тинейджър

Тинейджърството е период, който поражда сериозни предизвикателства у нас, възрастните в ролята си на родители. Всеки един родител в този момент би се усмихнал двузначно. Тази възраст често се определя като трудна и редица психолози обстойно се занимават с проблематиката. И те и ние, родителите се опитваме да стандартизираме поведението […]
тинейджър