Той ви обича, но не иска да живеете заедно: Ето как да му въздействате! | Женски свят

Той ви обича, но не иска да живеете заедно: Ето как да му въздействате!

JenskiSviat
обич-мъж-жена

Срещнали сте страхотен мъж и всичко до този момент е перфектно? Разбирате се идеално, срещите ви са вълнуващи и нямате търпение да се озовете в прегръдките му? Единственото нещо, което не ви дава мира, е, че все още живеете като гаджета?

Той ви обича, вие го обичате, но все още не живеете заедно? Очевидно е, че него това положение го устройва идеално, но не и вас. Липсата на консенсус по този въпрос все още не е причина да изпадате в паника и да се отказвате от тази връзка.

Ето как да му въздействате в желаната посока:

1. Разберете причините и действайте

Защо той не иска да живеете заедно? Задайте този въпрос в подходящия момент, на подходящото място. Слушайте внимателно, без да го прекъсвате. Не влизайте в защита, не го обвинявайте, не го критикувайте и в никакъв случай – не му давайте непоискани съвети.

Потопете се в това, което той има да ви каже. Бъдете добър емпат и докоснете душата му така, както той докосва вашата. Стигнете до сърцевината на проблема без тропане с крак, сърдене и поставяне на ултиматуми.

След този разговор дори първоначално нищо да не се промени, той ще започне да мисли над ситуацията. Ще разбере, че за вас съвместното съжителство е важно и ще ви покаже колко дълбоки са чувствата му. Остава ви да чакате.

2. Успокойте страховете му

Може би той не се чувства финансово стабилен и се страхува дали може да си позволи да поеме и вашата издръжка? Покажете, че сте независима жена, която може да се грижи за себе си и нямате нужда от спонсор.

Възможно е страховете му да са в друга посока, но той да не е готов да ги сподели с вас. Полюбопитствайте за старите му връзки и за това дали е живял на семейни начала с някоя бивша. Не е изключено да се е разочаровал и да се страхува сценарият да не се повтори и с вас.

3. Дайте му време

Не го пришпорвайте, ако той не е готов да преминете на следващата фаза от връзката ви. Поемете дълбоко въздух и се пуснете по течението. Отделяйте му време и не показвайте разочарованието си. Може би той се нуждае от доказателства, че го обичате, а може би не е сигурен в своите чувства? И в двата варианта времето е най-добрият ви съюзник.

4. Предразположете го да остава по-дълго време у вас

Прекарайте уикендът като семейни хора на дивана пред телевизора, пригответе му страхотна закуска в леглото, покажете му колко удобен и приятен би бил съвместният ви живот. Не играйте роли. Бъдете естествени и лежерни. Нека ви види рошава и без грим.

5. Преместите фокуса от връзката ви към работата и хобитата ви

Защо това е важно? Първо, когато много искате нещо, може да го превърнете във фикс-идея, а това е плашещо. Лесно е да станем обсебващи, зависими и ревниви. Второ, ще му покажете, че имате страхотен живот и той сам ще пожелае да стане част от него.

И помнете, че колкото по-щастлива и спокойна е връзката ви, толкова по-големи са шансовете ви да преминете на следващата фаза.

Може да ви хареса още: Когато партньорът стане различен от нас: Как да преодолеем различията

ajax loader

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Тънкости и трикове за дома

Ако искате да сте добра във всичко веднага ви казваме, че ще е трудно. И въпреки това, съвременната жена всячески се стреми да бъде прилежна домакиня, любеща съпруга, грижовна майка и равноправен конкурент на мъжа в изпълнение на служебните си задължения. Доколко успява във всички направления е отделен въпрос, нека […]
трикове-яйце