Джулиана Гани се стопи, призна колко тежи | Женски свят

Джулиана Гани се стопи, призна колко тежи

JenskiSviat

Сексапилната блондинка Джулиана Гани винаги е в топ форма и дори след раждането на сина ѝ Давид, тя бързо, бързо свали натрупаните през бременността килограми.

През последните месеци тя неуморно споделя колко е доволна от чайовете за отслабване, които консумира и дори издаде колко килограма тежи в момента, благодарение на режима, който спазва изкъсо. Джулката с гордост заяви, че въпреки пищната си гръдна обиколка, в момента е точно 51 кг, колкото е била в началото на гимназията. 

Несъмнено, освен суетата, която е обсебила Гани отдавна, влияние ѝ оказва и връзката ѝ с фитнес инструктора Илиян, който ѝ помага да поддържа перфектна фигура. Разбира се, Джулката не страда от липса и на критици, които намират теглото ѝ за твърде ниско, но тя категорично заявява, че се чувства прекрасно в тялото си.

Източник: woman.bg

Може да ви хареса още: Скучна ли си в леглото?

ajax loader

Споделете тази статия с вашите приятели!
Следваща публикация

6 съставки, които трябва да избягвате в диетичните салати

Когато искаме да отслабнем, обикновено се насочваме към салатите. Дори да не спазваме специален диетичен режим, с помощта на повече салати можем действително да намалим телесното си тегло. Въпреки че салатите са здравословни и с ниско съдържание на калории, има някои не особено диетични съставки, които често добавяме в тях. […]
диетични-салати