Скучна ли си в леглото? | Женски свят

Скучна ли си в леглото?

JenskiSviat
скучна-ли-сте-в-леглото

Сексът може да бъде романтичен, вълнуващ и дори забавен, но не рядко той не е нито едно от тези три неща. Понякога искрата изчезва, апатията ви обзема и губите всякакво желание за експерименти в леглото.

Ако смятате, че сте скучни в леглото, е добре да направите някои промени и да събудите тигрицата в себе си. Всяка жена може да бъде възбуждаща, интересна и провокативна, стига малко да се постарае. Защото сексът със скучен партньор в един момент омръзва, колкото и да го желаеш.

Когато си дадете сметка, че сте скучни, това е първата крачка към решаване на проблема. Възможно е просто да сте твърде стеснителни и притеснителни и затова да не поемате инициативата за секс. Открийте причините, поради които нямате желание за нещо различно. Дали пък не сте консервативни?

Ето някои съвети как да събудите тигрицата в себе си и да забравите за своята скучна версия:

1. Мислете по-често за секс и си фантазирайте:

Как се виждате във фантазиите си? Каква е вашата роля – доминираща или пасивна? Какво най-силно ви възбужда? Премахнете задръжките, освободете се от комплексите си, приемете тялото си такова, каквото е. Вие сте прекрасна и можете да правите страхотни неща. Пуснете смело звяра навън и се забавлявайте.

2. Всеки път опитвайте нещо ново:

Време е да разчупите рутината в секса. Помислете как можете да го разнообразите с аксесоари, бельо, филми за възрастни. Сменяйте позите и се стремете по-често да поемате контрола в свои ръце. Няма от какво да се притеснявате. В секса всичко е позволено, стига да се харесва и на двамата. Бъдете креативни и похотливи!

3. Информирайте се:

Потърсете мнения на сексолози, прочетете във форумите как се чувстват хората със сексуално скучни партньори. Отворете очите си и си дайте сметка, че пълноценният секс е важен за всяка връзка. Дайте му преднина в списъка си с приоритети.

4. Говорете за секс:

Бъдете смели и говорете с партньора си за това, което ви харесва или ви отблъсква. Споделете притесненията си, че сте скучни в секса. Използвайте изречения от типа на: „Обичам те и искам да ти е интересно с мен…“; „Наистина ми харесва, когато правиш това…“; „Караш ме да се чувствам супер секси, когато…“.

5. Събудете ентусиазма си:

Дори да не владеете супер техники за доставяне на удоволствие, ако сте ентусиазирани, това ще направи секса ви вълнуващ и забавен. Важно е желанието, а то пък автоматично премахва скуката. Дайте си сметка, че никой не иска да прави механичен секс по задължение.

6. Мастурбирайте:

Купете си секс играчка и открийте пътя на насладата сами. Това ще ви накара да се чувствате чувствени и разкрепостени. Мастурбирането може да ви помогне да събудите либидото си, да откриете най-горещите си точки и да свалите задръжките. Следващия път го направете пред другарчето и му позволете да ви достави удоволствие.

И най-важното – бъдете отворени и не съдете сексуалните предпочитания на другия. Доставяйте си взаимно радост и със сигурност ще се карате по-малко. Нищо не поставя на изпитание една връзка толкова категорично, колкото скучният и безинтересен секс.

Може да ви хареса още: Отделни спални: Как се отразява това на връзката?

ajax loader

Споделете тази статия с вашите приятели!
Следваща публикация

Джулиана Гани се стопи, призна колко тежи

Сексапилната блондинка Джулиана Гани винаги е в топ форма и дори след раждането на сина ѝ Давид, тя бързо, бързо свали натрупаните през бременността килограми. През последните месеци тя неуморно споделя колко е доволна от чайовете за отслабване, които консумира и дори издаде колко килограма тежи в момента, благодарение на […]
джулиана-гани