По-добри ли са в леглото жените над 30 | Женски свят

По-добри ли са в леглото жените над 30

JenskiSviat
жени-мъж

Скорошно проучване показа, че дамите между 27 и 45 години имат най-интензивни сексуални фантазии, най-високо либидо и най-силно желание за експерименти в леглото. Да не говорим, че те имат и доста по-богат опит от по-младите си и небрежни посестрими.

Според  учените, либидото на дамите се увеличава с ускоряване на биологичния им часовник и намаляващата плодовитост. Затова, ако смятате, че след 30 години сте извън играта, трябва да ви кажем, дами, че точно сега сте във вихъра на най-сексуалното си време. Тепърва ви предстоят най-добрите оргазми и най-вълнуващите приключения. И докато един мъж над 30 започва да губи тестостерон, жената на тази възраст се радва на силен нагон.

За либидото изяснихме, но означава ли това, че жените над 30 са и по-добри в леглото?

Доскоро смятахме, че мъжете предпочитат по-млади жени, но последните проучвания показват, че те се интересуват от външния вид и привлекателността, а не от годините.

И мъжете не са никак глупави, жените над 30 са натрупали сексуален опит, знаят какво правят и как да реагират при засечка, не се срамуват и нямат проблем да поемат контрола в свои ръце. Те са по-уверени, отзивчиви и освободени – все неща, които стоят в основата на добрия секс.

Докато по-младите жени се притесняват да насочват партньора към горещите им зони, дамите над 30 могат отлично да го „ръководят“, за да стигне по-бързо до пътя на насладата им. Не случайно, мъжете предпочитат откровените, позитивни и уверени жени. С тях сексът е по-добър, пълноценен и удовлетворяващ.

Освен това, по-зрелите дами са наясно как да доставят удоволствие и не го правят само за другия. Изпитват наслада от даването, а не само от получаването – нещо, което побърква мъжете. Те са по-склонни да разнообразяват и не се червят, когато им подарят секс играчка. Готови са да изпробват нещо ново, защото са видели какво ли не.

Една жена над 30 е добре запозната с анатомията си, както и с тази на партньора. Тя знае как да докосва, какво да не прави, как да не се държи, защото е научила всичко на принципа проба-грешка. Не е нужно много да й се обяснява, нито един мъж да се оправдава за случващите се от време на време засечки.

Жените над 30 не само са по-добри в секса, но и са по-креативни, инициативни и уверени. С тях мъжете могат да бъдат себе си, без да се притесняват да поискат нещо различно, да приложат нови техники и да говорят открито.

Така че, дами над 30, забавлявайте се, сега е вашето секси време!

Може да ви хареса още: Той ви обича, но не иска да живеете заедно: Ето как да му въздействате!

ajax loader

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Нанси Карабойчева c две деца само за година време

„Мис България“ Нанси Карабойчева и половинката й волейболистът Добромир Димитров са в очакване на второто си дете. То ще е син. Предвижда се бебето да се роди през лятото в месец юли. Това сподели самата носителката на престижната титла Нанси. През изминалата година отново лятно бебе се роди първородната им […]
нанси-бременна