Нанси Карабойчева C две деца само за година време | Женски свят

Нанси Карабойчева c две деца само за година време

JenskiSviat
нанси-бременна

„Мис България“ Нанси Карабойчева и половинката й волейболистът Добромир Димитров са в очакване на второто си дете. То ще е син. Предвижда се бебето да се роди през лятото в месец юли. Това сподели самата носителката на престижната титла Нанси. През изминалата година отново лятно бебе се роди първородната им рожба Матей.

нанси-с-бебо

Вестта, че миската очаква второ дете изненада и почитателите й, а също така и приятели, познати и роднини. Нанси споделя, че новината и за тях е била изненадваща, но не крие, че с мъжа й са планирали да имат второ, веднага след раждането на първото.

По думите на носителката на престижната титла, с волейболиста са коментирали разликата, между планирането на двете деца да е поне 6 месеца, без периода за износване.

И все пак, съдбата си знае работата, заключва младата майка. Известното младо семейство, казва пред медиите, че вече имат и планирано име за втората си рожба, но няма да споделят докато не се роди.

За самата бременност, миската разказва за различията в двете износвания, които забелязва вече и прави голяма разлика. По думите й не е лесно да гледаш едно бебе, при условие, че си бременна с второ. Тя разкрива и, че в първата си бременност с Мати е имала гадене и повръщане, докато сега отсъстват, но пък самата бременност й тежи от по-рано.

Нанси Карабойчева се радва на връзката си с Добромир Димитров, за който споделя, че истински я подкрепя и помага във всяко начинание. Според миската предизвикателствата за тях тепърва предстоят, а това ще се случи, след раждането на второто момченце, когато вече първото тепърва ще е проходило.

По думите на „Мис България“, синът й прелива от енергия. Тя споделя, как още на 7 месеца първородният й син е започнал да се изправя и да прави първите опити да ходи.

нанси-карабойчева

Към днешна дата Мати е на 9 месеца и вече смело стъпва, правейки първите си сигурни крачки. Това, разбира се с помощта на мама или татко.

Мис Нанси, казва, че се радва на детето си, защото то слънчево и жизнено, а това го прави изключително забавно, през цялото време.

Таткото Добромир е страхотен баща. Влязъл е в ролята си на грижовен татко и любещ съпруг. По думите на Карабойчева, волейболистът е отличен отменник във всички домакински задължения, единствено кухнята си остава изцяло нейна територия.

Снимки: фейсбук

Може да ви хареса още: Бон Джоуви споделя за тайните на мъжете

ajax loader

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Притискат България да узакони дете от еднополов брак

На заседание в Люксембург, Съдът към Европейската комисия застави България за документ за самоличност, който да бъде издаден на рожбата с майки от еднополов съюз. Такова решение беше упоменато от адвоката, генералния по делото в Люксембург. Касае се за брак между българка и британка, чиито отношения са признати в Испания. […]
българия-бебе