Еротичните сънища разкриват какво се случва в подсъзнанието ви | Женски свят

Еротичните сънища разкриват какво се случва в подсъзнанието ви

JenskiSviat
еро-сън

Не тълкувайте еротичните сънища буквално и не се плашете от тях. Това че сънувате как изневерявате на партньора си не означава, че непременно ще го направите. Но пък означава, че има нещо дълбоко е скрито в подсъзнанието ви.

Еротичните сънища обикновено нямат нищо общо със сексуалния ви живот и не означават, че нещо ви липсва. Тяхната функция е да обработват необяснимите емоции и могат да бъдат разглеждани като послания на подсъзнанието.

Да разберем повече за еротичните сънища:

Секс с шефа

Ако сънувате, че правите секс с висшестоящи, това може да означава, че сте готови да поемете повече отговорности и имате нужните качества, но се страхувате от нещо. Тези сънища ви „казват“ да проявите повече смелост и инициатива и да се борите за това, което заслужавате. Желаната промяна в кариерата е напълно възможна, стига да повярвате в себе си.

Секс на публично място

Много често сънуваме нещо подобно, когато сме изправени пред голямо предизвикателство в живота и чувстваме несигурност. Възможно е да не става въпрос само за работа, но и за любовния ни живот. Помислете какви са причините за вашата несигурност и как можете да ги преодолеете.

Секс с бивш партньор

Обикновено тълкуваме тези сънища като повод за подновим някоя стара връзка. Решаваме, че бившият ни липсва и затова го сънуваме така интимно. Всъщност, този еротичен сън може да означава нещо съвсем друго. Подсъзнанието ни се опитва да ни насърчи да станем по-добра версия на себе си и да придобием качества на човек, на когото се възхищаваме. Вместо да кроите планове за среща с бившия, помислете на кои негови качества се възхищавате.

Изневяра

Не бързайте да се плашите от себе си, ако сънувате, че изневерявате на човека до вас. По всяка вероятност в реалния живот това дори не ви е хрумвало.

Причината за този сън може да е липсата на последователност в решенията ви в професионален план. Не следвате амбициите си, криете желанията и мечтите си и нещо ви спира да покажете своя потенциал.

Секс с известна личност

Еротичният сън с известна личност може да означава, че имате таланти, за които не подозирате. Възможно е подсъзнанието да се опитва да насочи вниманието ви към уменията и талантите, които притежавате. Фокусирайте се повече върху способностите си и ги усъвършенствайте.

Секс с непознат

Този сън може да означава, че имате някакви притеснения в работата си и се съмнявате в собствената си почтеност. Възможно е и да се страхувате от деяния, които са на ръба на закона.

Не е изключено обаче и този сън да е сигнал за проблеми във връзката ви, натрупано напрежение и чувство на неудовлетвореност.

Секс с близък приятел

Подсъзнанието ви носи интересно послание – любовта е пред очите ви и има хора, които не забелязвате. Не е изключено да изпитване неосъзнато привличане към конкретния човек, което се страхувате да признаете пред себе си. А може и да означава, че копнеете за партньор, който да разбира нуждите, желанията и решенията ви и когото да чувствате на първо място като приятел, и след това като любовник.

Прочетете още: Трябва ли да споделя с партньора за фантазиите ми

ajax loader

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Защо да четем на детето си

Кой не обича истории? Разказваме ги всеки ден. Фейсбук дори добави опция stories. А помните ли приказките, които ни разказваха като деца… Чудесни времена бяха. Сгушени в топлото одеяло слушахме тихите гласове на родителите си, които ни потапяха в дълбок и необятен свят. Днес обаче ежедневието е отрупано с възможности […]
дете