Как да сте красиви и стилни след петдесет | Женски свят

Как да сте красиви и стилни след петдесет

JenskiSviat
стилни-и-красиви-дами

Всяка жена, независимо от възрастта, иска да изглежда по-млада. Ако коренно промените грима, прическата и гардероба, ще изглеждате по-млади с 20!

Нека да разберем, как да изглежда стилно и красиво ако сте жена, която е преминала възрастовата линия от 50 години.

В съвременното общество не е обичайно да говорим за красотата на една жена, след петдесет години. Някои стилисти, обаче са убедени, че с възрастта жената става по-привлекателна. За да може една петдесетгодишна жена да изглежда зашеметяващо, не е нужно да се храни с празни фантазии. Достатъчно е да създаде образ, който ще вдъхновява.

Правила и съвети, за да сте красиви на 50+

Първият съвет за жените, след 50 години, които искат да изглеждат свежи и безупречни е да поддържат гърба си прав и винаги да се усмихват. Всяка дама, която винаги е в добро настроение, смее се много и усмивката озарява лицето й, разполага със себе си. Наред с това, тя винаги ще изглежда по-млада. Така, смехът се свързва с лекотата и младостта.

Жените след 50-годишна възраст трябва да консумират много вода. Течността насища организма, правят кожата по-свежа и мека на пипане.

Дамите не трябва да пренебрегват грима. Дори да си останете у дома, трябва да приведете лицето си в ред. Лекият ежедневен грим ще ви накара да се чувствате по-уверени.

Когато говорите с хора, погледнете ги в очите. Откритият поглед и усмивката са всичко, което е необходимо, за да се обезоръжи събеседникът.

Обърнете внимание на качественият сутиен. Гърдите трябва да са добре оформени, повдигнати и красиви. Това ще придаде значителен бонус. Наред с това, изхвърлете всички дрехи от евтини текстилни тъкани. Не избирайте тъмни нюанси на лак и крещящо тъмно червило. Спрете се на пастелни и нежни нюанси, близки до естествения тен.

Няма значение, колко сте съвършени, ако на 50+ години имате лош вкус. Спирайте се на по-малко отвореното облекло, но на достатъчно загадъчно. Това прави една жена по-привлекателна и стилна.

Стилните неща

След 50 години не е нужно да се „обесите“ от главата до петите с модни трикове и аксесоари. С възрастта жената придобива самочувствие. Това е опит, който младите хора нямат. Ето, защо дамите, след 50 години ще блестят на всяка сбирка, без купищата дрънкулки, характерни за младите. Вътрешното доверие и статус дават на жената, след петдесет години допълнителни обезщетения.

След петдесет години е важно всеки ден да обръщате внимание на външния си вид. Така ще запази красотата и ще подчертаете достойнствата си.

Някои жени се доверяват на стилистите и остават изненадани от промените, които се случват. Някои забелязват, че вниманието и обожателите им са станали повече, отколкото в младите години. Други намират сили за нови постижения. Трети успешно се женят, оставяйки миналия живот и разочарования. И в крайна сметка много започват да разбират, че животът продължава не само след 45 години, но и след 60 години.

Вдъхновени от успеха, жените започват да се стремят към спорт, като по този начин помагат за запазване на красотата и здравето си в продължение на още много години.

Бъдете и вие една от тях – стилна, красива и винаги със самочувствие!

Може да ви хареса още: ТОП 5 модела летни рокли за жените на 50+

ajax loader

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

5 съвета, за да съхраните ума си

Умът е най-ценното нещо, което имаме. Ако искате да постигнете целите си и да бъдете по-щастливи, имате нужда от здрав и отворен ум. За това, обаче се изисква да положите малко усилия. Постоянно трябва да работите, върху себе си и да се грижите за психическото си състояние. 1. Внесете разнообразие […]
ум-жена