Запознайте се със сексапилния актьор от “Влад”, който събира все повече зрители всяка вечер | Женски свят

Запознайте се със сексапилния актьор от “Влад”, който събира все повече зрители всяка вечер

JenskiSviat
adrian_vlad-влад

Българските любители на теленовелите все повече отчитат добрите качества на румънския сериал “Влад”, излъчван отскоро по бТВ.

“Влад” е адаптация на изключително популярния турски сериал “Езел”, чиито права са закупени от Румъния. В “Езел” ролята на сляпата Мария от “Влад” се изпълнява от голямата актриса Ипек Билгин,

станала любимка на публиката и в България, превъплъщавайки се в Есма Султан от “Завинаги”.

Адриян от “Влад” е също Адриан в живота

39-годишният Адриан Натрея вече е кинозвезда в родината си и много бързо успя да се превърне в любимец и на българските зрители, влизайки в главната роля на съименника си Адриан – Влад.

adrian-nartea-vlad

Но кой е красавецът, който все повече приковава вниманието?

Роденият на 6 август 1981 г. в Брашов, Румъния, Адриан завършва Националната академия за физическо възпитание и спорт. През 2007 г. играе първата си роля във филма La Bloc, както и в Queen & Country (2014).

Женен е за модела Алина Нартеа Феринчеак. Имат дъщеря Мара,която е на четири годинки и половина. Съвсем скоро в телевизионно шоу актьорът обяви, че съпругата му отново е бременна и очакват второ момиченце, което по думите му не е било планирано.

Адриан и Алина са двойка повече от 10 години. Съдбата ги среща в Тунис през 2010 г., където двамата са били поканени за фотосесия.

„Влад“ стартира в Румъния през 2019 г., като за отрицателно време се превръща в най-гледания сериал в северната ни съседка за последното десетилетие. Всеки епизод от вълнуващата поредица привлича средно по 2 милиона зрители пред малкия екран, а в интернет платформите „Влад“ е категоричен лидер с рекордна гледаемост сред телевизионните продукции.

Добрата новина за новите фенове на теленовелата е, че до момента от сериала са заснети три сезона, а в момента се подготвя и четвърти. Всеки един от трите сезона се състои от 26 епизода по 45 минути.

Източник: zarata.info

Може да ви хареса още: Гринго си написа името на капака на чисто нов джип (СНИМКИ)

ajax loader

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Как да контролираме нивото на захар в кръвта

Всеки пациент с диабет трябва да проверява редовно нивото на кръвната захар да се запази в рамките на допустимите стойности . Пренебрегването на този принцип със сигурност гарантира развитие на тежки усложнения на заболяването. Начини за контрол на нивото на глюкоза в кръвта Традиционно измерване у дома . Традиционният метод […]
захар