Теодора Цончева: С музиката сме се избрали взаимно! | Женски свят

Теодора Цончева: С музиката сме се избрали взаимно!

JenskiSviat
теодора-цончева

Теодора Цончева е невероятно талантлива певица и владее социалните мрежи с яркото си присъствие. Бившата участничка от  Х Factor се съгласи да разкрие повече за себе си пред читателите на Jenskisviat.com. Още веднъж искаме да и благодарим за вниманието, което ни отдели.

Ето и част от разговора ни с Теди:

Здравей, Теди! Ще се радваме да научим повече за теб, защото ти си любимка на нашия екип. Би ли споделила с нашите читатели как се насочи към музиката и защо? Тя ли избра теб, или ти нея?

Благодаря от сърце за хубавите думи! Мисля, че взаимно сме се избрали с музиката, защото не помня някога да не съм се занимавала с музика. Откакто НЕ се помня, посвещавам на музиката цялото си време, енергия и любов.

Промени ли те славата и какво ти даде участието в Х Factor?

Всъщност, не. Аз наистина никога не съм се чувствала известна. Сигурно щях да си мисля, че съм голяма звезда, ако ми се беше случило на 15-16. Но аз бях на 22 години и добре знаех, че подобно шоу може да е добра основа за бъдеща кариера, но в никакъв случай не е постижение само по себе си. Иначе ми даде много емоции, научи ме как се работи в екип и най-вече – да съм способна да изляза пред очите на милиони хора и да дам всичко от себе си да ги забавлявам, независимо как съм и как се чувствам.

Теди и Наско

С какво се занимаваш в момента и какви са плановете ти за бъдещето?

Пак основно с музика! Имам удоволствието да пея пред публика, да пиша музика и текстове за себе си и други артисти. А когато не е музика, отново се занимавам с някакъв вид изкуство. Разбрах за себе си, че не мога да съществувам без да съм креативна. Ако не мога нещо да си творя, не се чувствам пълноценна. Затова направих и ютуб канала си. В него започнах да откривам една друга своя страна – да пиша и разказвам истории. Винаги съм обичала да забавлявам хората, да ги карам да се усмихват и затова видеата ми там са комедийни. Правя и забавни пародии от време на време, което пък ми харесва, защото обединява музиката и комедията.

Ти си изключително популярна в социалните мрежи. Радва ли те големия интерес към личния и професионалния ти живот?

Радва ме интересът само към професионалния ми живот, хахаха. Не съм от хората, които обичат да смесват двете неща, затова и не съм „влогър“ в популярния смисъл на думата. Харесва ми да има творчество в съдържанието ми, а не да съм популярна, защото личният ми живот, драми или щастие са в центъра на това, което правя.

Теди
Животът на всеки ютубър – нагоре излъскан, надолу по пижама! 🤣🥰

Какво би пожелала на всички, които те харесват и следят в мрежата?

Първо бих им благодарила, че отделят от времето и вниманието си за мен и моето съдържание. А след това бих им пожелала да са здрави, да обичат себе си и близките си, да знаят, че са по-красиви без филтър и да са изпълнени с удовлетворение от себе си и всичко, с което се занимават.

Снимки: фейсбук

Интервюто за Jenskisviat.com подготви Петя Ангелова

ajax loader

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

10 мъдрости, които научихме от сериалите

Сериалите са чудесен начин за релаксиране и запълване на времето, но някои от тях могат наистина да ни научат на важни житейски мъдрости. Харесвате ли сериали? А замисляли ли сте се над ситуациите, които виждате там и поуката, която можете да извлечете от тях? Може би следващия път ще обърнете […]
мъдрост-жена-улики