Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/onlyfuns/jenskisviat.com/wp-includes/wp-db.php on line 3402
Връзка с женен мъж | Женски свят

Връзка с женен мъж

JenskiSviat
връзка-мъж

Да се срещата с женен мъж – това е нещо , изискващо себеотрицание . Още повече, че перспективите на такава връзка са неясни  още повече, че ще изхабите и достатъчно количество нерви.

Женените мъже са различни. Има хора, които се променят при трудна ситуация в семейството, от болезнена връзка със съпругата си . Такива мъже и по време на срещите , а и в леглото са подвластни на техните семейни проблеми , не могат напълно да се освободят . Те периодично периодично изпадат в замисленост , погледът им става мътен , в очите им се чете тъга. Освен това , връзката с такъв човек не е толкова проста, въпреки че са представители на “ силния пол „. Дори да се опита да говори с теб за вашите общи проблеми ще унищожи радостта от срещата.

Какво да направите, ако се натъкнете на такъв човек ? Е, ако мислите, че имате нужда от точно такава връзка , опитайте се да внесете радост в процеса на общуване, опитайте се да го разсеете (поне за известно време , когато сте заедно) , заместете катрана в душата му с малко щастие , предложете му комфорт във всеки смисъл на думата. Но имайте предвид, че такива депресивни хора е малко вероятно да предприемат решителни стъпки . Депресията е неговото ежедневие , така че се наслаждавайте на момента и не очаквайте повече.

А има мъже, които правят забежки като хоби, като балансират през цялото време по ръба на острието : ще разбере ли жена му, или не … А и да разбере какво от това ?! Дори и да е бил хващан няколко пъти в изневяра, следващия път ще бъде по-внимателен . Такъв тип мъже вземат телефона от момичето, което харесват, а не дават своя . Или имат по няколко телефона, с което успешно се скрият от жените си . Често те предпочитат да съчетават работата и удоволствието. И ако Вие не надявате на повече , ще получите удоволствие от живота , макар и за не много дълго време . В крайна сметка, тези хора са много вятърничави . Те ще Ви използват като допълнение към живота си, но нищо повече .

В днешния свят , където самотните ( разведени , нещастни , неудовлетворени ) са много повече жени, отколкото мъже . Какво ли не би направила една жена в името на щастието си , което са видяли в някой женен мъж.

В обществото има борба за мъже , които неуверените жени търсят , надявайки се да видят принца в лицето на предателя.  Възможно ли е ? Понякога – безусловно е напълно възможно. Въпреки това , ако по някаква причина се срещате с женен мъж , направете времето прекарано с него приятно и за двама ви , без да се колебаете се насладете един на друг . И животът ще постави всичко на мястото си .

Може да ви хареса още: От какво се страхуват мъжете?

ajax loader

Споделете тази статия с вашите приятели!
Следваща публикация

От какво се страхуват мъжете?

Всички се страхуват от нещо или някого , и мъжете не правят изключение , въпреки че те не обичат да го показват , особено пред жените. Те са представителите на силния пол все пак . При жените всичко е ясно: най-вече ние се страхуваме от самотата и загубата на привлекателност […]
страх