От какво се страхуват мъжете? | Женски свят

От какво се страхуват мъжете?

JenskiSviat
страх-мъже

Всички се страхуват от нещо или някого , и мъжете не правят изключение , въпреки че те не обичат да го показват , особено пред жените. Те са представителите на силния пол все пак .

При жените всичко е ясно: най-вече ние се страхуваме от самотата и загубата на привлекателност . А какво е това, което прави по-силния пол да изпитва страх ? Оказва се, че най-често срещаната мъжка фобия е страх от обществото , малка заплата и майката.

Защо мъжете се страхуват от хората , и как се проявява ?

Страх от мъжете
Мъжът се страхува от другите мъже . Това не означава, че не може да отвърне на удара или да защити момичето си . Страхът се появява пред умен , привлекателен, и богат представител на силния пол . Появява се неприятното усещане , че някой е по-добър от него, а понякога дори и мисълта, че ТЯ също може да го види и да си направи изводи . Страхът от друг мъж може да накара половинката да се отнася по-добре и по-внимателно към нас , което е само от полза за връзката ни. Някои мъже , доказвайки своята неотразимост и изключителност , обръщат внимание само на най-сексапилните жени .

Мъжът-рицар

Мъжете са на мнение, че рицарите са все още на мода . Когато мъжът пита една жена къде отива сама, той не го прави от ревност или желание да подчини жената , а от желанието да я спаси. Въпреки, че тази загриженост се изразява само на думи. Повечето мъже изпитват вълнение, дори страх, че са в състояние да защитят любимия човек .

Страх от женското общество

Страхът на хората – това е и страх мъжа да не бъде сам в компанията на жени . Жените мислят, че всеки мъж би искал да бъде в чисто женска компания. Но каква заблуда е това . В действителност, в такава ситуация човекът мъжа има усещането , че е като звяр в клетка. Мъжът е ловец , а не жертва . Женската компания е ценна само тогава, когато има съперници в него.

Страх от интимност с жените

Познатият свят на мъжете е разбит , когато в дома му се появи жена . На перваза на прозореца и рафтовете изчезват бирените кутии и лепкавата дъвка, от под дивана мръсните чорапи. Освен това, стаята трябва да споделя с огромния набор от женски принадлежности.

Страх от самота

Страхът от промяна на обичайния начин на живот бледнее в сравнение със страха от самотата , която също е обект на мъжкия пол . И мъжете, които по някаква причина са останали без своите половинки не могат да издържат дълго време сами . А какво може да  накара заклет ерген да се откаже от свободата си в полза на жената ? Най- убедителния довод е опита на приятел. Някои мъже така се срастват с женското общество, че дори започват да гледат телевизионни сериали.

Как да познаем в кой момент мъжа се страхува? Това не е толкова сложно. В такъв момент мъжа говори малко и пуши много.

Може да ви хареса още: Връзка с женен мъж

ajax loader

Споделете тази статия с вашите приятели!
Следваща публикация

Дихателна гимнастика по време на бременност

Подготовка за раждането – това е основен приоритет за всяка бъдеща майка. Жените се подготвят психически , физически и финансово, понякога забравят най-важното – как да се научат да облекчат самия процес. За да се подготвят за раждането и да облекчат контракциите са много полезни плуване, по-специално водна аеробика , […]
раждане-жена