5 типа мъже, от които трябва да се пазите | Женски свят

5 типа мъже, от които трябва да се пазите

JenskiSviat
мъж

Любовта е сляпа само докато пеперудите в стомаха отминат. След това истината може да бъде изключително болезнена.

За да си спестите много разочарования, бъдете внимателни с тези 5 типа мъже:

1. Вечно недоволният от живота

В началото може да ви бъде забавно и приятно да му давате ценни съвети с надеждата да го накарате да изпита радост от живота, но това скоро ще се окаже изключително уморително. Този тип мъже не се променят. Те винаги ще обвиняват другите, ще се оплакват от съдбата си и ще бягат от първата трудност. Така ще постъпят и с вас.

Пропастта между нереализирания му потенциал и вечните оплаквания ще погълне изцяло връзката ви. Той ще започне да обвинява и вас заради несгодите си в живота, а вечното му мрънкане ще стопи целия ви ентусиазъм.

2. Критикарят

Той винаги е недоволен от нещо във вас – външен вид, държание, образование, работа, навици, хобита и прочее. Ако се замислите дали някога ви е похвалил за нещо, вероятно няма да се сетите. Неговата първа реакция е да ви критикува и съди, смятайки себе си за самото съвършенство.

Но самият той не понася критики и ги приема много лично. Трудно се живее с такъв човек, още по-трудно се обича. Не си заслужава да инвестирате в такава връзка, защото тя така или иначе няма бъдеще.

3. Този, който обещава, но не изпълнява

Обещанията му са красиви и на вас така ви се иска да повярвате в тях. Истината е, че този тип мъже нямат намерение да изпълнят обещанията си, а просто да спечелят доверието ви и да осъществят целите си.

Да живеем в илюзии може да ни струва скъпо, особено ако искаме сериозна връзка. Изпълнените обещания са в основата на балансираните отношения и от тях зависи и бъдещето ни заедно.

4. Обиграният лъжец

Той е чаровен, забавен и опитен с жените. Трудно разбирате кога ви лъже, защото го прави така изкусно и елегантно, че сте готови да му повярвате за всичко. Неговите лъже са тествани върху десетки други и той се е научил да заблуждава майсторски добре.

Лъжецът никога няма да ви направи щастливи, колкото и да се надявате. За него лъжите и игричките са начин на живот, който много му харесва. Не си мислете, че ще го промените. Самият той едва ли вижда нужда от промяна, защото лъжата е неговият начин да получава всичко в живота.

5. Манипулаторът

Той ви вменява чувство на вина, кара ви да се чувствате слаби и беззащитни. Променя мнението ви с лекота и колкото повече го обичате, толкова по-трудно ще ви е да разберете това. Никога няма да видите истинското му лице, защото той отлично борави с маските си. Винаги действа в свой интерес и е готов на всичко, за да постигне целта си.

Манипулаторът оставя сериозни отпечатъци върху психиката на жертвите си. Той изкривява мисленето им, подбива увереността им и ги прави зависими. Това му дава сила и власт, без които той не може да вирее.

Любовта може и да е сляпа, но е хубаво да си отваряме широко очите от самото начало.

Може да ви хареса още: Тайните на жените – как да сте по-секси

ajax loader

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Песто: италиански сос за европейска кухня

Всяко изискано ястие оставя след себе си специален послевкус. Той е нещото, за което се говори от опиталия го един път и нещото, към което се стреми щастливия собственик и очаква с нетърпение възможността да го опита отново. Ще попитате как се приготвя Песто и днес ще ви споделим рецептата […]
песто-италиански-сос