Спорт в зависимост от знака на зодиака | Женски свят

Спорт в зависимост от знака на зодиака

JenskiSviat
зодиакален

За да може упражненията да ви донесат най-голяма полза вижте по-долу на коя зодия отговаряте като ги сравните с хороскопа. В крайна сметка, за всеки елемент са характерни собствени темпове, различни обучения и тяхната интензивност . Това е така защото всички спортове в зависимост от знака на зодиака се разделят на четири основни групи и се наричат ​​“естествен фитнес “ .

Принципно, преди да изберете спорт, в зависимост от нуждите си , ще се наложи да изпробвате много спортове, за да разберете кой ви допада . Така че ето какво казват астролозите за спорта в зависимост от знака на зодиака.

Елемент : Огън. Зодия: Овен , Лъв , Стрелец

Представителите на тези зодии губят енергията, която им дава огъня. Най-добрите видове спортни дейности са активните групови занимания . Благодарение на тези спортове е възможно да бъдете в добра физическа и психическа форма. Застоя на енергия в тези зодиакални знаци може да доведе до лоши навици. Важно е спорта да бъде придружен от комуникация. По тази причина спортове свързани с медитация , уединение и спокойствие може да предизвикат депресия, а често и главоболие .

Не е лошо представителите на Огнените знаци да практикуват аеробика, отборните спортове ( волейбол , баскетбол ), каране на велосипед или ролкови кънки .

Елемент :Земя Зодия: Телец , Дева , Козирог

Тези хора се отличават със завидно здраве. Но лошите навици често имат отрицателен ефект върху състоянието им и физическата форма . Основен недостатък на Земните елементи е бавния метаболизъм .

За да подобрят здравето си се препоръчва да ходят пеша или каране на ски (колоездене ), разходки и спазване на диета. Важно е да се намали консумацията на прости въглехидрати ( захар , тестени изделия , шоколад , сладолед , тестени и сладки изделия ) , като злоупотребата води до наднорменото тегло .

За всеки знак от Земните елементи са характерни сила , енергия и издръжливост. Поради това, хората , родени под тези съзвездия имат много шансове за постигане на отлични резултати в областта на спорта . Астролозите препоръчват да се пробвате в конните спортове, лека атлетика, фигурно пързаляне , гимнастика или танци. Всички спортове трябва да имат интензивен график.

Елемент : Въздух Зодия: Близнаци , Везни , Водолей

Физическо здраве на тези хора се определя от духовното им състояние , тонът на който е подкрепен от нови познанства и идеи. Представители Въздушните елементи имат великолепен метаболизъм , поради което рядко се сблъскват с проблем с наднорменото тегло. Слабо място е стреса, който води до безсъние и депресия. Активният сън , избягването прекомерната употреба на кафе и уроци по танци премахва емоционалното напрежение и защитава от нервни проблеми.

Тези хора обичат разнообразието , това важи и за спорта . Те бързо усвояват нови тренировки и се отегчават от повтарящи се упражнения. Затова фитнес програмата им трябва да включва често променящи се набори от упражнения. Това може да бъде различни видове фитнес програми , тренажори и комплекс от упражнения, които включват умствена и физическа активност ( йога, тай чи ) .

Подходящи физическа активност на открито ( фрисби , федербал , тенис ) .

Елемент : Вода Зодия: Рак , Скорпион, Риби

Хората , принадлежащи към елемента вода , се чувстват здрави и сексуално привлекателни  само когато се намират в светлината на прожекторите. Тази връзка между емоционалното и физическо състояние е причина за сериозни промени в настроението . Най-добрият начин за стабилизиране на умствената нагласа е масаж .

За всеки от тези три знака на зодиака, родени под елемента вода са характерни водните спортове ( плуване, водна аеробика , ветроходство ) . Да се постигнат добри резултати в областта на спорта за тях е много важно. Това е техният стимул да тренират, благодарение на който не позволяват на себе си да се отпуснат . В допълнение към водните спортове, колоезденето е добър избор , както и каране на ски или джогинг. Тези спортове в зависимост от знака на зодиака много ефективно тренират и дихателната система , което е много важно за тази група .

Може да ви хареса още: 90 – дневна диета за разделно хранене

ajax loader

Споделете тази статия с вашите приятели!
Следваща публикация

Улична мода: Удобство или стил

Уличната мода все по-сериозно навлиза в ежедневието ни, а някой от водещите дизайнери разработват колекции за улична мода (street style). И как не, тя е интересна, като е нея са съчетани баланса на удобството и елегантния стил. Но какво е улична мода? Улична мода това е съвкупност от образи, които могат […]
мода