90 – дневна диета за разделно хранене | Женски свят

90 – дневна диета за разделно хранене

JenskiSviat
диета

Създателите на световноизвестната 90 – дневна диета за разделно хранене ви позволява да се отървете от до 25 килограма за три месеца , като по този начин значително ще подобрите обмяната на веществата.

Фундаментална 90 – дневна диета за разделно хранене

На петия ден от всяка диета целия цикъл се повтаря отново. Всеки 29-ти ден е разтоварващ : може да приемате само вода . Този ден трябва да бъде веднага след приема на витамини , и след това на протеини .

Тази диета е изготвена за три хранения на ден : закуската трябва да бъде не по-късно от 12 часа , последното хранене – не по-късно от 20:00 часа. Трябва да пиете много течности (най-малко 2 литра на ден), и да ядете толкова, колкото искате , а не да преяждате , разбира се. Понякога се позволява кафе без захар . Плодови и зеленчукови сокове се приемат с храната , алкохола е строго забранен.

Ако нарушите храненето – не се отчайвайте , просто трябва да се започнете от пропуснатия ден , и резултатът ще бъде удивителен .

Важно е да се спазват интервалите между храненията : протеин в ден – не по-малко от 4 часа, нишесте и въглехидрати – не по-малко от 3 часа. Плодове – на всеки два часа .

Меню

Закуската е винаги една и съща – две парченца плодове или чаша плодов сок до 12:00 часа (на обяд) . Плодовете могат да се комбинират , както желаете , но без да се злоупотребява – за по-добро храносмилане . Що се отнася до избора , той може да бъде пресни и сушени плодове , семена , плодове , плодови и зеленчукови сокове . Забележка: обърнете внимание на количеството захар в соковете . Полезна напитка е прясно изцеден лимон.

Протеинов ден

Обяд : варено , печено , задушено месо или риба с гарнитура от прясна салата или задушени зеленчуци без масло. Възможност да се замени месото от две яйца , сирене или морски дарове. След консумацията на твърдите храни, се препоръчва да се пие 300 мл бульон с филийка хляб  или пълнозърнести храни . Млечните продукти могат да бъдат използвани само за този ден – те са свързани с белтъчни храни . Едновременното използване на различни видове протеини е неприемливо .

Вечеря: 1/2 от обяда, но без бульона и хляба . Обяда и вечерята трябва да се състои от същите ястия.

Захранващ ден

Обяд: ориз , боб , леща, грах или картофи, задушени или варени , фактически без мазнина , 1 филия хляб , салата от зеленчуци . Зеленчуците могат да бъдат сварени в зеленчуков бульон .

Вечеря: 1/2 обяд , без хляб .

Въглехидратен ден

Обяд : макарони , спагети с доматен сос, или пица с доматен сос, или зеленчуци, задушени в доматено пюре . Можете също така да включи и бисквитите към менюто, бисквити , торти от безквасно тесто. Палачинки не са забранени , но съставът им не може да включва мляко и яйца , ечемик и други зърнени култури.

Вечеря : домашно приготвени сладкиши – една торта , бисквити,  3 лъжички  сладолед . Задължително: блокче черен горчив шоколад. Ако не ви харесват сладките , може да се заменят с част от пица или тънка солена бисквити.

Витаминен ден

Пресни или сушени плодове , плодови пюрета , плодови супи , печени плодове , компоти . Може би комбинация от плодове и зеленчуци. Допустимо използване на 100 гр безсолно , печени ядки и чубрица или семена , разделен на четири части .

Внимание! При противопоказания на диетата, задължително трябва да се консултирате със специалист или диетолог .

Може да ви хареса още: Диета с риба: Минус 3 кг за една седмица!

ajax loader

Споделете тази статия с вашите приятели!
Следваща публикация

Как да изглеждаме добре след сън

Не на всички и не винаги ни се отдава да спим добре . Има случаи, когато почти не можем да мигнем през нощта. Причините за това могат да бъдат много и различни: Съпруга или приятеля хърка шумно или бебенцето плаче непрестанно, или просто ни мъчи безсъние. И когато най-накрая се […]
красота-след-сън