Лейди Гага сподели селфи без грим в Instagram | Женски свят

Лейди Гага сподели селфи без грим в Instagram

JenskiSviat
гага

Тайна на Лейди Гага за по-добра кожа – хидратация, хидратация, хидратация.

35-годишната Лейди Гага показа гладката си, свежа кожа в селфи без грим в Instagram. Певицата обича маски за лице, процедури за лице и хидратиращи продукти за кожа, за да даде на кожата си цялата влага, от която се нуждае. Тя поддържа всичко просто, като се храни здравословно, и използва само няколко продукта, за да й помогне да свети отвътре навън.

„Обичам приятелите си. Моите истински приятели“, написа те под снимката си в социалната мрежа.

В публикацията скандалната певица изглежда свежа и спокойна, облегнала се зад купчина плюшени животни. Намирането на време за почивка с натоварен график като този на Гага, не може да бъде лесно, но тя очевидно отделя време за себе си и това личи.

Нейните фенове не пропуснаха да я поласкаят в коментари под публикацията и.

„Ти си истинска красавица“, написа един фен. „КРАЛИЦА“, публикува друг.

Постигането на това великолепно сияние не е лесна задача. Сара Тано, нейната дългогодишна гримьорка, споделя, че Гага използва продукти с допълнителна хидратация, за да поддържа кожата си мека и гладка. Тя е голям почитател на серумите с витамин С и маските за лице с пречистващи и противостареещи съставки.

Тано споделя още, че изпълнителката на песента „Rain On Me“ също е отдаден фен на лицевите процедури и ги прилага редовно, включително микротокови процедури за лице, които стягат и озаряват. Но като цяло Лейди Гага се опитва да поддържа режима си прост и да избягва претрупването на рафтовете в банята си с твърде много продукти.

Може да ви хареса още: Теодора Цончева: С музиката сме се избрали взаимно!

ajax loader

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Трябва ли да споделя с партньора за фантазиите ми

Сексуалните фантазии са част от сексуалното ни израстване още от бурните ни дни в гимназията. Да си фантазираме за нещо или някого, докато си доставяме или ни доставят удоволствие, е нещо съвсем нормално и за двата пола. И макар да сме много словохотливи с партньора на всякакви теми, много от […]
партньори