Италианка напада жена по време на спор за маски на полет на Ryanair | Женски свят

Италианка напада жена по време на спор за маски на полет на Ryanair

JenskiSviat

Разгневена италианка е заснета как атакува друга жена-пътник по време на спор за маски при полет на Ryanair от Ибиса до Милано. 

Жената се нахвърля върху екипажа на самолета, докато се опитват да я укротят. Авиокомпанията изисква всички пътници да носят маски покриващи устата и носа по време на полета, за да се предотврати разпространението на Covid – 19. Кадри от полета са разпространени онлайн миналата седмица. Не е ясно кога се е случил инцидентът. 

Според съобщение в местните медии, италианката е била помолена от други пътници да носи нейната маска.  Жената реагира, като обижда пътниците и екипажа. Докато спора ескалира, тя плюе и напада физически пасажерите. 

Екипажа се заема да ескортират жената от самолета, който тепърва трябва да излети, а на видеозаписа се вижда как тя се хвърля към стюардите, докато те се опитват да я отстранят от полета.   

Инцидентът е заснет от пътник в самолета и бързо се разпространява в социалните мрежи. Ryanair изисква всички пътници да носят маски по време на полетите им, покриващи носа и устата. Маската може да бъде премахната само за ядене или пиене. 

Не е ясно дали на жената са повдигнати обвинения. 

Прочетете още за: Лейди Гага сподели селфи без грим в Instagram

ajax loader

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Останете уютни в топлото легло през нощта

Нищо не е по-досадно от това да се налага да ставате от сън, за да ходите до тоалетна по малка нужда през нощта. За щастие в тази публикация имаме няколко съвета как да предотвратите това. Изключително досадно Всички сме го изпитали: спиш си в топлото си легло, но се събуждаш, защото […]
нощ-тоалетна