Бон Джоуви споделя за тайните на мъжете | Женски свят

Бон Джоуви споделя за тайните на мъжете

JenskiSviat
бон-джоуви

Бон Джоуви подчертава, че ако мъжете прекарват цялото си време със своите жени, на последните ще им е скучно. „Ако им се подаряваха диаманти всеки ден и се любиха при първото обаждане, дамите щяха да се разболеят от тези диаманти и секс, а не от човек и неговите качества“.

Какви тайни на мъжете разкрива още големият американски музикант, вижте в следните точки:

1. „Всяко момиче иска романтика и чувствени връзки. Най-важното е, че всеки мъж знае за това и може да го уреди по един или друг начин“. По думите на китариста, мъжете не по-малко се радват да се гушкат и целуват, както и прекрасните им дами. И ако жените искат да видят половинките си романтични, то трябва и да помнят, че бикините „танго“ са най-добрата причина да задържат мъжа си до себе си.

2. „Ако кажете на мъж: „Обади ми се“, той няма да се обади. Е, поне за няколко дни. Това не означава, че не ви харесва, но това си е чиста игра“. Според вокалиста на групата Бон Джоуви, на мъжете им харесва, когато момичето се обади първо. Агресивният тип жени възбужда мъжете. Това споделя, не само за себе си и приятелите си, но и смята, че е важи и при останалите представители на силния пол.

3. „И двата пола се самозадоволяват“. Така смята музиканта, като допълват, че и жените, и мъжете могат да са си самодостатъчни. Е, разбира се винаги е по-добре, когато до тях има представител на другия пол.

4. „Искаме да се чувствате добре, както физически, така и емоционално. За целта, трябва да ни кажете, какво да правим по въпроса“. Мъжете не са най-взискателните същества в света, но ако ни кажете къде точно да ви докоснем, доверете ни се, ние ще запомним. Това е в наш интерес!“

5. „Искаме да бъдете нашите майки. Мъжете остават момчета, през целия си живот. Искаме да ни готвите и да ни напомняте да отидем на зъболекар. Но трябва да знаете границата, между грижата и хленченето“.

6. „Страхуваме се, че може да разбиете сърцата ни. Всички мъже се страхуват да не станат интимни твърде бързо във връзката. Така че, ако изглежда мъжът твърде сдържан, това не е защото не харесваме жената до себе си, а защото това е страхът. Това е така, защото не искаме да нараним себе си или вас“ – заключва вокалистът.

Снимка: bonjovi.com

Може да ви хареса още: Фенове към Андреа: „На тези снимки и майка ти няма да те познае!“(ВИЖ ТУК)

ajax loader

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Как да сте красиви и стилни след петдесет

Всяка жена, независимо от възрастта, иска да изглежда по-млада. Ако коренно промените грима, прическата и гардероба, ще изглеждате по-млади с 20! Нека да разберем, как да изглежда стилно и красиво ако сте жена, която е преминала възрастовата линия от 50 години. В съвременното общество не е обичайно да говорим за […]
стилни-и-красиви-дами