Да обичаш или да бъдеш обичан ? | Женски свят

Да обичаш или да бъдеш обичан ?

JenskiSviat
обич

Женските тайни на съблазняване отдавна се конкурират с истинските чувства, доверието и чистите взаимоотношения в една връзка. Но все пак има един въпрос, който е важен – да обичаш или да бъдеш обичан ? Казват, че в любовта единия обича, а другия се оставя да бъде обичан. Разбира се, най-добре е да се съчетаят тези две чувства заедно  .

Всяко момиче мечтае , че все някога в живота си ще срещне принц , и разбира се той ще бъде на бял кон . Жената започва да вярва, че принца вече не е точно принц, а белия кон постепенно се снижава до ранга на приличен автомобил. С течение на времето , нашите идеали се превръщат в не много високо качество на потребителски стоки . Но , при всички случаи не спираме да мечтаем за тази искрена любов . И каква е тази магическа или естествена любов ? Това са хормони и частичка флирт, пламъче в очите , както и разбиране .

За някой любовта е необходима като въздуха , докато за други –  те могат да живеят с дни и години без нея. Любовта е странно усещане , но без него не можем. Може да си мислите, че обичате мъжа и домашния любимец по един и същи начин, но това не е така. Ето защо женските страсти рисуват в съзнанието герой любовник , а не сладък хамстер .

Всеки сайт за жени може да ти каже как да спечелиш един мъж , но малцина говорят за това как наистина да се влюбиш . Днес е много важно да се говори именно за любов, тъй като проблемите на работното място , у дома, и редовните рутинни задължения, жените панически забравят да обичат и постепенно гасят огъня на страстта в семейното огнище .

Жената , на първо място  не трябва да забравя, че тя е пазителка на огъня . Дори на този , който избухва в очите и при вида на любимия човек . За да може всичко да бъде на ред , семейството да е сплотено, а отношенията чувствени е нужна любов. За да не угасне огъня на любовта си струва да направите комплимент на човека до себе си , да го похвалите , и той обезателно ще ви върне жеста. Ако една жена се чувства обичана – тя цъфти . Това гарантира , че ще бъде ураган в леглото , готвач в кухнята и , разбира се, богиня сред другите жени.

Женските рецепти при опазване на любовта винаги се основават на най-малките неща , които правят едно цяло и позволяват да обичаш и да бъдеш обичан завинаги . Когато жената се опитва да угоди на един мъж , това не е причина да се смята, че е влюбена , но в повечето случаи е точно така . Понякога дори безобиден флирт може да инициира голяма и вечна любов , затова флиртуват и бъдете обичани , любовта сама ще дойде !

Може да ви хареса още: Хормон на Любовта – мит или реалност

ajax loader

Споделете тази статия с вашите приятели!
Следваща публикация

Връзка с женен мъж

Да се срещата с женен мъж – това е нещо , изискващо себеотрицание . Още повече, че перспективите на такава връзка са неясни  още повече, че ще изхабите и достатъчно количество нерви. Женените мъже са различни. Има хора, които се променят при трудна ситуация в семейството, от болезнена връзка със […]
връзка