10 Причини да го зарежеш | Женски свят

10 Причини да го зарежеш

JenskiSviat
мъж-зарежеш-причини

Всяко момиче иска да намери единствения мъж , с които ще живеят в любов и хармония цял живот. Но , както показва практиката , в действителност това не е толкова просто. С цел да улесним избора на по-прекрасната част от човечеството сме събрали 10-те причини, които ще ви помогнат да разберете, че този човек не е принца за когото сте мечтали .

 1. Ако вашия приятел твърде често говори за бившата си приятелка и колоритно описва всичките и недостатъци, това го показва в не добра светлина. В допълнение, това може да е тревожен сигнал за вас, че по някое време и вие може да попаднете в този “ черен списък “ .

 2. Ако няколко дни след първата среща последват недвусмислени намеци за това как вашата връзка трябва да се развива в хоризонтално положение, това предполага лекомислие и липса на сериозни намерения . Ако не търсите приключения на една нощ  е по-добре да го напусне сега, за да не страдате после .

 3. Ако приятеля ви ви покани на среща и предложи да плати за себе си, тогава най-доброто решение е незабавно да се обърнете и да си тръгнете, изтривайки този човек от списъка с почитатели. Животът е твърде кратък, за да го губим в срещи с алчни хора.

 4. Ако приятеля ви продължава комуникацията с бившата си приятелка , като обяснява, че те просто са решили да останат приятели. Уверени ли сте, че искате да свирите втора цигулка ?

 5. Ако го хванете в лъжа , макар и малка . Не чакайте да се превърнете в жертва на сериозна измама . Ако в самото начало той не казва истината какво да очаквате от него в бъдеще?

 6. Ако не изпълнява своите обещания. Това говори за неговата безотговорност и неспособност да държи на думата си . И ако един мъж не може да държи на думата си , то може ли да се нарече мъж ?

 7. Ако не говори за родителите си , а и с вашите родители не държи да се запознае . Това говори, че връзката ви е всичко друго но не и сериозна.

 8. Ако има много жени приятели . Може би вие сте просто още приятелка?

 9. Ако прекарва твърде много време с приятелите си и вие оставате на втори план. Трудно биха се получили романтични отношения.

 10. Ако няма планове с вас за по-нататъшен съвместен живот .

Може да ви хареса още: От какво се страхуват мъжете?

ajax loader

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Хормон на любовта – мит или реалност

Хормона на любовта съществува. Наистина, сред стотици други хормони в човешкото тяло има един, който обяснява съществуването на най-голямото чудо на света – любовта. Каква е същността на хормона на любовта ? Ако скандалния граф Калиостро е знаел за съществуването на хормона на любовта и формулата за привързаността вероятно щеше […]
хормони-любов